Copyright © 2017 Luyaert design. Alle rechten voorbehouden.

Arendlaan 9, 5022 AS Tilburg - T: 06-14812759 - KVK 18078607 - E: suzannasstudio@kpnmail.nl

Home Perm. Make-Up Tatoeage verw. Schoonheids beh. Wimper Perm. Prijzen Massage Aanbiedingen Arrangementen Links Contact

Algemene voorwaarden | Verzend & betalen | Service

Zwangerschapsmassage met warmte kussen


Gefeliciteerd met je aanstaand moederschap! Een mooie, maar soms vermoeiende tijd. Er verandert zoveel in je lichaam en aan je lichaam dat je daar misschien een beetje aan moet wennen.
Piekeren over de namen van het kindje, vermoeidheid in benen en rug, niet lekker kunnen slapen, misschien wel spanning voor de bevalling kunnen stress veroorzaken in je lichaam. Door de hormonale veranderingen in je lichaam kun je emotioneel soms een beetje instabiel zijn. Door een ontspannende zwangerschapsmassage op warm waterkussens kun je weer een beetje bijtanken en optimaal genieten, samen met je kindje in je buik, want ook die geniet mee! Massage verbetert ook de doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen beschikbaar komen voor jezelf en voor je kindje. Zo maken jullie een ontspannen voorbereiding op de bevalling. Een gewone massage kan op een gegeven moment niet meer, je buik is dikker geworden. De massage op warm waterkussens ondersteunen je hele lichaam en je blijft gewoon op je rug liggen gedurende de hele massage. Mijn handen glijden tussen het warm waterkussen en je rug en de achterkant van je benen door, je hoeft dus niet meer op je buik te liggen. Kun je ook niet op je rug liggen, dit kan later in je zwangerschap voorkomen, dan kan ik je masseren terwijl je op je rug ligt, terwijl je lichaam ondersteunt zal worden met een zogenaamd voedingskussen. Je mag gedurende je hele zwangerschap gemasseerd worden indien er sprake is van een normaal verlopende zwangerschap. Mocht je medische klachten hebben die niet meer horen bij een normaal verlopende zwangerschap, overleg dan eerst met je arts, verloskundige of gynaecoloog of je een zwangerschapsmassage mag ondergaan.

zwangerschapsmassage 3 behandelingen de 4de gratis