Copyright © 2017 Luyaert design. Alle rechten voorbehouden.

Arendlaan 9, 5022 AS Tilburg - T: 06-14812759 - KVK 18078607 - E: suzannasstudio@kpnmail.nl

Home Perm. Make-Up Tatoeage verw. Schoonheids beh. Wimper Perm. Prijzen Massage Aanbiedingen Arrangementen Links Contact

Algemene voorwaarden | Verzend & betalen | Service

Permanente make-up


Permanente make-up is het aanbrengen van pigment net onder de huidoppervlak. Dit gebeurd met een apparaat waarin (3) kleine naaldjes zitten Deze naaldjes trillen zeer snel op en neer waardoor u nagenoeg niets voelt van het prikken. Per behandeling worden nieuwe, steriele naaldjes gebruikt. In een aparte, nieuw dopje wordt de pigment gedaan die alleen voor u gebruikt wordt. De dopjes met pigment die over zijn na een behandeling worden niet opnieuw gebruikt. Hygiene is van groot belang bij Permanente make-up en staat bij mij ook hoog in het vaandel! Permanente make-up is een dag make-up, dus het moet zo natuurlijk mogelijk aangebracht worden. Voor die gelegenheden waar u er voor kiest om uzelf wat zwaarder op te maken, is het geen enkele probleem om dat over de Permanente make-up heen aan te brengen.


Bij Suzanna s Studio wordt gewerkt met de Derma Medical III Sensi-drive Systeme is alles wat de Derma Medical zo goed maakt, inclusief het unieke Sensi-drive Systeme waarbij niet alleen de naaldsnelheid maar ook de druk kan worden ingesteld. Dusdanig kan met dit apparaat de druk zo nauwgezet worden afgesteld dat je wel in de juiste huidlaag komt, zonder de lippen te laten bloeden of zwellen. Deze nieuwe ontwikkeling maakt het mogelijk eenvoudig schaduwtechnieken toe te passen bij wenkbrauwen, eyeliner en full-lips. Het apparaat werkt ook met een naaldmodule systeem met 17 verschillende modulemogelijkheden.
Mijn ervaring is dat mensen de eerste keer meer last hebben van hun zenuwen dan van de pijn. Bovendien is pijn een heel persoonlijk iets. Na de behandeling heeft u een aantal dagen een gevoel alsof u een schaafwondje heeft !!!