Copyright © 2017 Luyaert design. Alle rechten voorbehouden.

Arendlaan 9, 5022 AS Tilburg - T: 06-14812759 - KVK 18078607 - E: suzannasstudio@kpnmail.nl

Home Perm. Make-Up Tatoeage verw. Schoonheids beh. Wimper Perm. Prijzen Massage Aanbiedingen Arrangementen Links Contact

Algemene voorwaarden | Verzend & betalen | Service

Behandeling

Aan de behandeling gaat altijd een intake vooraf. Deze intake duurt ongeveer een kwartiertje.
De behandeling zelf is niet pijnloos, maar minder pijnlijk dan het zetten van een tattoo. Eventueel kan een verdovingscreme gebruikt worden. De plek wordt haarvrij en schoongemaakt. Tijdens de behandeling ontstaat de zogenaamde lasersnow, een dun vliesje dat na een paar minuten verdwijnt. De behandelde plek wordt gekoeld met een ice-pack en voorzien van verzachtende crème.
De huid kan rood en geïrriteerd zijn en kan gaan vervellen. Ook kunnen zich blaasjes vormen. Dat is niet iets om van te schrikken maar een natuurlijke reactie van een zich herstellende huid. Je kan ons na een behandeling natuurlijk altijd telefonisch om advies vragen.

Het pigment breekt in de weken daarna langzaam af. Gedurende de behandelperiode vervaagt de tatoeage steeds meer. Er zijn meerdere behandelingen nodig om al de, soms in een dikke laag aangebrachte, verfdeeltjes te verwijderen. Meerdere behandelingen kort op elkaar versnelt het proces niet en daarom zit er minimaal 8 weken tussen de verschillende behandelingen.
Tatoeages op goed doorbloede plekken herstellen zich meestal sneller. Er kan een lichte verkleuring van de huid plaatsvinden omdat de laser ook de natuurlijke pigmenten stuk schiet. Dit herstelt zich veelal in een a twee jaar.


Bijwerking

Tijdens de behandeling ontstaat de zgn. lasersnow, een dun vliesje dat na een paar minuten verdwijnt.
De behandelde plek wordt voorzien van verzachtende crème. Je krijgt wat van deze crème mee naar huis.
De huid kan rood en geïrriteerd zijn en kan gaan vervellen. Ook kunnen zich blaasjes vormen. Dat is niet iets om van te schrikken maar een natuurlijke reactie van een zich herstellende huid. Je kan ons na een behandeling natuurlijk altijd telefonisch om advies vragen.
Sommige inkten maken gebruik van metalen, waardoor verkleuring op kan treden. Er kunnen sporadisch inktresten in de huid achter blijven. Ook is (tijdelijke) depigmentatie mogelijk. Dit valt over het algemeen van te voren aan te geven. Een zeldzamer bijwerking is littekenvorming. Dit wordt vooral gezien als de huid te sterk wordt verwarmd door het (door de laser) verhitte pigment. Ook infecties van de huid kunnen aanleiding geven tot littekenvorming. Littekenvorming kan niet in alle gevallen voorzien of voorkomen worden en is helaas blijvend van aard. In het algemeen geldt dat hoe lichter de huid is, des te beter het resultaat wordt.


De nazorg

is erg belangrijk, om niet te zeggen cruciaal, voor een geslaagde behandeling. Niet krabben en niet blootstellen aan zon(nebank) licht voorkomt littekenvorming.
De diepte en de dichtheid van de inkt in de huid, de gebruikte inkt(en), het huidtype, het gebruik van medicijnen, allergieën, het zijn Voor en nazorg zijn zeker zo belangrijk. De huid krijgt door de laserbehandeling een flinke dreun

- Tatoeage drie weken voor en drie weken na de behandeling niet aan zon(nebank) licht blootstellen
- Geen zelfsbruinings middelen gebruiken.
- 8 weken zonnebescherming
- Niet krabben of peuteren
- Eerste dag niet vochtig maken
- 3 tot 5 maal per dag a&d crème aanbrengen
- Gezicht 7 dagen geen make-up tot buitenste huidlaag is genezen

De behandeling dienen contant te worden voldaan! Pinnen is niet mogelijk. Wanneer u besluit over te gaan tot behandeling, worden de kosten van een intake gesprek in mindering gebracht . Bij verhindering dient u dit uiterlijk 2 werkdagen voor de afspraak te melden (eventueel op ons antwoordapparaat of per e-mail) daar wij anders genoodzaakt zijn 50% van de behandeling in rekening te brengen.

De prijzen voor het verwijderen van een tattoo beginnen bij € 50 per behandeling.
Een gerichte prijs kan alleen gegeven worden bij een intake en is afhankelijk van de grootte van de tatoeage en de gebruikte kleuren. Het verwijderen van een tatoeage van zo’n 10cm2 kost € 75 per keer.
Voor het aantal behandelingen is geen standaard. Iedereen is anders. Voor een serieuze inschatting moet je langskomen. Afhankelijk van de kleur(en) van de tatoeage, de gebruikte pigmenten en het huidtype kan je uitgaan van minimaal 6 tot 10 behandelingen die elk zo’n 8 weken uit elkaar liggen. Het is dus geen snelle oplossing en het kan voorkomen dat er meer dan 10 behandelingen nodig zijn! Amateur tatoeages zijn vaak makkelijker te verwijderen dan professioneel gezette tatoeages. Na een uitgebreide intake wordt een gerichte opgave gedaan worden. Natuurlijk kan er gelijk na de intake ook een eerste behandeling gedaan worden.