Copyright © 2017 Luyaert design. Alle rechten voorbehouden.

Arendlaan 9, 5022 AS Tilburg - T: 06-14812759 - KVK 18078607 - E: suzannasstudio@kpnmail.nl

Home Perm. Make-Up Tatoeage verw. Schoonheids beh. Wimper Perm. Prijzen Massage Aanbiedingen Arrangementen Links Contact

Algemene voorwaarden | Verzend & betalen | Service

Tattoeage verwijderen


Met Yag Laser de nieuwste generatie Q-Switched ND-YAG laser.


Ideaal voor het verwijderen van tattoo en permanent make-up pigmenten in de huid, bijvoorbeeld: zwarte, blauwe, bruine en rode tattoo pigmenten.


Deze laser verwijdert misvormde of niet meer gewenste wenkbrauwlijnen, liplijnen, ooglijnen, body tattoo en pigmentvlekken.


Er zijn verschillende types laser waarmee tatoeages verwijderd kunnen worden.


Allemaal werken ze door pigmentdeeltjes kapot te schieten, waarvan de resten afgevoerd kunnen worden door het immuunsysteem. De Q-switched lasers bereiken het beste resultaat. Q-switched betekend dat de laser heel snel pulseert waardoor de energie optimaal afgegeven wordt aan de tatoeage zonder de huid te veel te beschadigen.
Deze reageren allen anders op de inkt.
Licht wordt geabsorbeerd door tegengestelde kleuren en gereflecteerd door de eigen kleur. Donkere (zwart, donkerblauw) tatoeages zijn makkelijker te verwijderen omdat het licht, de energie van de laser, zijn energie beter kwijt kan. Lichte kleuren als wit, geel, oranje zijn slecht te behandelen omdat ze te veel licht reflecteren.
De kleur van de tatoeage bepaald dus de meest geschikte behandeling. Wij werken met een Q-switched YAG laser omdat deze het goed doet op alle donkere kleuren, inclusief rood en groen.
De diepte en de dichtheid van de inkt in de huid is de belangrijkste factor in het verwijderingproces. Een oppervlakkig aangebrachte amateur-tatoeage kan zelfs al na een of twee behandelingen verdwenen zijn. Een grote, professioneel gezette tatoeage waarbij veel ingekleurd is, kan wel 14 behandelingen of meer vergen.


De laser breekt de tatoeage in de huid af door de pigmenten van de verf in microscopisch kleine deeltjes te schieten.


Die stoffen worden afgevoerd door de witte bloedlichaampjes en via uw nieren verlaten ze het lichaam.
Hoe donkerder de tatoeage, des te beter de reactie op de laser. Kleuren waar veel wit in zit zijn (nog) niet of nauwelijks te verwijderen. Het merendeel van de tatoeages heeft tenminste 8 behandelingen nodig alvorens het gewenste effect is bereikt. Voor een optimaal effect moet tenminste 8 weken tussen de behandelingen zitten. Het weg laten halen van een tatoeage kan dus wel een jaar of meer gaan duren.